Over Pepz Webdesign

Pepz Webdesign is in 2011 gestart door ondernemer Pepijn Thissen. Binnen Pepz Webdesign worden websites en webshops voor klanten vernieuwd, ontworpen en indien gewenst beheerd. Pepz Webdesign ontwikkeld en beheerd ook diverse eigen website's en webshop's. Ons kantoor bevind zich op het Alexanderplein in het Centrum van Amsterdam.

Wie is Pepz Webdesign?

De medewerkers van Pepz Webdesign zijn enthousiast, persoonlijk en servicegericht. Én, maken en beheren websites en webshops…

Pepz Webdesign is een bedrijf dat in Amsterdam en omgeving opereert. We springen op de fiets om u van dienst te zijn. We werken met een groep van leuke, inspirerende, slimme en creatieve mensen waarmee uw doelen en dromen kunt bereiken.

Hoe werken wij samen?

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking, wij komen naar u, of een voor u gemakkelijk bereikbare overlegplek of u komt langs op ons kantoor. We luisteren naar uw idee, uw concept en stellen u vragen om u goed te begrijpen. Wij vertellen u over ons bedrijf en de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

De tijd nemen is voor ons belangrijk voor een fijne samenwerking met klanten vooral voor klanten die minder verstand hebben van internet, computers en techniek.

Als we een project zijn gestart communiceren wij persoonlijk en meestal (te ;-D ) ‘gezellig’, maar uiteraard wel zo effectief en efficiënt mogelijk.

Ons samenwerkingsproces is erop gericht dat de website wordt zoals u wenst. Naast gewoon naast elkaar achter de laptop, bellen en mailcontact zijn Evernote en Skype dagelijkse communicatiekanalen voor Pepz Webdesign.

De bestanden, zoals foto’s en video’s, die nodig zijn voor de website woorden meestal naar ons verstuurd via Dropbox of WeTransfer, maar gewoon via USB stick of email mag natuurlijk ook.

Logo en huisstijl ontwerp

Als u behoefte heeft aan een nieuwe huisstijl, of een logo dat bij u past dan hebben wij de creatievelingen in de buurt die de mooiste dingen maken, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat doen wij?

Lees op deze pagina wat wij allemaal voor je kunnen betekenen bij Pepz Webdesign in Amsterdam

Website’s

We creëren, wij maken, wij bouwen website’s. Voor u en voor ons zelf*. Onze expertises zijn het maken van website’s voor kleine ondernemers, restaurants, winkels, ZZP-ers, kunstenaars, studenten en verder iedereen die een eigen website wil of nodig heeft.

Wij doen i.p.c. geen ‘mega’ projecten voor grote organisaties, waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Heeft u hulp nodig bij het veranderen van iets op de website? Dan kan dat meestal de zelfde dag nog.

Uw nieuwe website is bij ons altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Social Media

Naast het maken van websites hebben we ook verstand van social media. Zo kunnen we u adviseren op het gebied van Google Adwords, Facebook, Google Maps, Tripadvisor, etc.. Zodat iedereen en uw potentiële klanten u gemakkelijk kunnen vinden.

Teksten

Voor veel mensen is het lastig om een goede invulling te geven aan de website. Vooral het schrijven van teksten is vaak lastig en kost veel tijd. Als u wilt kunnen voor u de teksten schrijven. U wordt door geïnterviewd door onze schrijfster Lisa, zij maakt een hier geschikte teksten van. Deze kunt u in de toekomst uiteraard weer naar wens verder aanvullen en aanpassen.

Foto’s en video

Wilt u voor uw website mooie foto’s of een video? Wij maken deze met plezier voor u!

Waarom Pepz?

Pepz heeft tevreden klanten en met ons team, onze kennis en onze passie willen wij met u samen uw uitdaging aangaan. Wij regelen alles voor u, als u wilt, en laten u niet met open eindjes zitten. Wij denken met u mee, wie is uw klant? Wat zijn uw doelen? Hoe kunnen we deze het beste bereiken? Als de website klaar is worden fouten (bugs) altijd gratis verbeterd!

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek (lees: gezellig kopje koffie of thee met Pepijn Thissen) waarin wij u meer vertellen over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.