Diensten

Wat doen wij?

Lees op deze pagina wat wij allemaal voor je kunnen betekenen bij Pepz Webdesign in Amsterdam

Website’s

We bedenken, ontwerpen en bouwen website’s. Onze expertises zijn het maken van website’s voor kleine ondernemers, restaurants, winkels, ZZP-ers, kunstenaars, studenten en verder iedereen die een eigen website wil of nodig heeft. Wij doen in principe geen ‘mega’ projecten voor grote organisaties, waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Heeft u hulp nodig bij het veranderen van iets op de website? Dan kan dat meestal de zelfde dag nog. Uw nieuwe website is bij ons altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablet's.

Website’s

We bedenken, ontwerpen en bouwen website’s. Onze expertises zijn het maken van website’s voor kleine ondernemers, restaurants, winkels, ZZP-ers, kunstenaars, studenten en verder iedereen die een eigen website wil of nodig heeft.
Wij doen in principe geen ‘mega’ projecten voor grote organisaties, waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Heeft u hulp nodig bij het veranderen van iets op de website? Dan kan dat meestal de zelfde dag nog.
Uw nieuwe website is bij ons altijd geschikt voor mobiele telefoons en tablet's.

Logo en huisstijl ontwerp

Als u behoefte heeft aan een nieuwe huisstijl, of een logo dat bij u past dan hebben wij de creatievelingen in de buurt die de mooiste dingen maken, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Social Media

Naast het maken van websites hebben we ook verstand van social media. Zo kunnen we u adviseren op het gebied van Google Adwords, Facebook, Google Maps, Tripadvisor, etc.. Zodat iedereen en uw potentiële klanten u gemakkelijk kunnen vinden.

Teksten

Voor veel mensen is het lastig om een goede invulling te geven aan de website. Vooral het schrijven van teksten is vaak lastig en kost veel tijd. Als u wilt kunnen voor u de teksten schrijven. Een van onze schrijvers komt u interviewen en maakt voor u een geschikte tekst. Deze kunt u in de toekomst uiteraard weer naar wens verder aanvullen en aanpassen.

Foto’s en video

Wilt u voor uw website mooie foto’s of een video? Wij maken deze met plezier voor u!

Waarom Pepz?

Pepz heeft tevreden klanten en met ons team, onze kennis en onze passie willen wij met u samen uw uitdaging aangaan. Wij denken met u mee, wie is uw klant? Wat zijn uw doelen? Hoe kunnen we deze het beste bereiken? Als de website klaar is worden fouten (bugs) altijd gratis verbeterd!
Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek (lees: gezellig kopje koffie of thee met Pepijn Thissen) waarin wij u meer vertellen over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.